OFFERTFÖRFRÅGAN

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Nya ljus och gamla anor

Att vi inte bara finns kvar och hänger med, utan även leder utvecklingen efter nästan hundra år i en av Sveriges mest förändringsbenägna branscher, är något vi på Nyaljus är mycket stolta över. Vi räknar oss till ett av Sveriges mest innovativa tryckerier med marknadens vassaste maskinpark och kapacitet att agera både underleverantör och distributör. Vi kan vara det enda tryckeriet du någonsin behöver, men sätter också en ära i att leverera den där enda viktiga trycksaken.

 

Stora och små kundfördelar

För dig som vill ha en vass trycksak snabbt kan vi erbjuda alla tryckmetoder – offset, screen och digitaltryck. Hög kvalitet och bra pris är en självklarhet.

Är du ute efter avancerade digitaltrycksprodukter eller letar du med ljus och lykta efter en samarbetspartner som kan avlasta organisationen? Vi hjälper dig med hela kedjan från idé till montage och däremellan med lagerhållning, packning och distribution.

Stora format? Annorlunda format? Nya format? Inga problem! Kom till oss med din idé så hjälper vi dig att förvandla den till verklighet. Ring eller maila så kommer vi blixtsnabbt tillbaka med ett kostnadsförslag .

 

Nytt ljus på framtiden

Vi erbjuder morgondagens lösning för alla marknadsavdelningar som effektivt vill kunna delegera hanteringen av kampanj- och marknadsmaterial. Vi har investerat i de allra senaste maskinerna på marknaden. Detta gör att vi garanterar toppkvalitet på allt från kompletta butiksprofileringar till enkla visitkort. Dessutom kreativ kompetens och lyhörda projektledare med örat mot samtiden som gärna hjälper till från start till mål.

Paragon Group

Nyaljus och Holmbergs i Malmö är en del av den internationella gruppen Paragon Group.

Vårt helhetskoncept erbjuder tjänster längs hela den grafiska kedjan i både analoga och digitala medier, från det strategiska och kreativa idéstadiet genom produktionens olika delmoment till logistiken kring distribution och publikation. Vårt breda tjänsteutbud ger er frihet att välja såväl delar som helheten, helt beroende på behoven i er verksamhet. Vi tror att helheten skapar mervärde och ger er en samlad överblick av ert marknads-, utbildnings- och informationsmaterial.