OFFERTFÖRFRÅGAN

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

rollups

HELA LEVERANSKEDJAN.

Det finns många fördelar med att ha en och samma leverantör av företagets samtliga trycksaker – från visitkort till rollups. Men även om vi under de senaste året har investerat i ett antal nya, toppmoderna digitaltrycksmaskiner för att kunna erbjuda högsta möjliga kvalitet på våra trycksaker, kan vi mycket mer än leverera högkvalitativa tryck. Du kan tryggt lämna hela leveranskedjan av tryckta produkter i våra händer – från prepress och tryck, till lagerhållning, avrop, plock och pack, distribution etc. Vi levererar på det snabbaste och mest kostnadseffektiva sättet. Och kvaliteten ligger hela tiden på topp.

…eller en liten fin trycksak.

 

Ibland är det viktigt att företagspresentationen, produktbroschyren eller inbjudningskortet blir extra fint och exakt som du har tänkt dig. Till oss kan du också vända dig om du behöver
hjälp med enstaka trycksaker. Vi jobbar med alla tryckmetoder offset, screen och digitaltryck, så oavsett vad och hur mycket du behöver trycka löser vi det smidigt. Vi  kan även hjälpa dig med fotografering, grafisk form, art direction och web design, om det behövs. Mer information om olika trycksaker hittar du på våra produktblad.

Exempel på produkter

Klicka på bilderna för att se större bilder på produkterna i miljö.

  • PRODUKTER

  • Det är smidigt att ha samma leverantör för alla företagets produkter, från visitkort till skyltar. Vi hjälper dig med affischer, broschyrer, DR/DM, kontorstryck, produktblad, rollup m.m.

  • HELHET

  • Du kan tryggt lämna hela leveranskedjan av tryckta produkter i våra händer – från prepress och tryck, till lagerhållning, avrop, plock och pack, distribution etc. Vi levererar alltid högsta kvalitet på det snabbaste och mest kostnadseffektiva sättet.

  • TRYCKMETODER

  • Vi jobbar med alla tryckmetoder offset, screen och digitaltryck, så oavsett vad och hur mycket du behöver trycka löser vi det smidigt. Vi kan även hjälpa dig med fotografering, grafisk form, art direction och webbdesign, om det behövs.

  • FLEXPRINT

  • Flexprint är vår egenutvecklade webbaserade beställningsportal som enkelt kan kopplas till företagets interna infrastruktur. Genom smarta mallar kan medarbetarna själva anpassa och beställa sitt marknadsmaterial.

Case

Kontakt

Daniel Hansson

VD/Försäljning
daniel.hansson@nyaljus.se
+46 (0)42 400 66 01