OFFERTFÖRFRÅGAN

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

butik_sidobild

SMARTA BUTIKER

Nyaljus är experter på att hantera allt det tryckta material som en butikskedja är i behov av, men också att skapa unika lösningar i smarta format för den mindre butiken.

 

Det finns pengar att spara genom att modernisera hanteringen av tryckta produkter, från prepress och tryck till lagerhållning, avrop och distribution. Det är kanske därför vi har fått förtroendet från många stora retailföretag att hantera hela deras trycksaksproduktion?

 

Vi tar emot beställningar och ser till att kampanj- och marknadsmaterial tas fram och levereras på det snabbaste och mest kostnadseffektiva sättet. I vår ”plock och pack” avdelning packas och emballeras allt från enstaka beställningar till rikstäckande kampanjer.

 

Affischer, foldrar, vippor, trixiga lösningar samt fasadvepor och trottoarpratare?

Tala med oss!

Exempel på produkter

Klicka på bilderna för att se större bilder på produkterna i miljö.

 • PRODUKTER

 • Inuti butik

  Affischer, Bärkassar, Hyllkantsprodukter,
  Takskyltar, Golvreklam, Tapeter, Vepor,

  Utanpå butik

  Fönsterdekor, Fasadvepor,
  Skyltar, Stortavlor

  Övrigt

  Mässmaterial, DR/DM, Broschyrer,
  Kontorstryck, Utomhusreklam, m.m

 • LÖSNINGAR

 • Vi är experter på att hantera allt det tryckta materialet som en butikskedja behöver, men skapar också smarta lösningar för den lilla butiken. Alla trycksaker, från den lilla foldern till butiksinredningen, kommunicerar med kunderna. Vi hjälper dig att säga det du vill oavsett format.

 • HELHET

 • Vi hjälper dig med hela kedjan, från idé till montage och däremellan lagerhållning, packning och distribution. I vår ”plock och pack” avdelning packas och emballeras allt från enstaka beställningar till rikstäckande kampanjer. Vi levererar alltid på det snabbaste och mest kostnadseffektiva sättet.

 • FLEXPRINT

 • Flexprint är vår egenutvecklade webbaserade beställningsportal som enkelt kan kopplas till företagets interna infrastruktur. Genom smarta mallar kan medarbetarna själva anpassa och beställa sitt marknadsmaterial. Detta gäller inte enbart trycksaker utan även butiksinredning och profilmaterial.

MONTERING

Case

Kontakt

Daniel Hansson

VD/Försäljning
e-mail
+46(0)42 400 66 01